Куди звертатись у разі вибитих вікон від ракетної атаки по Одесі: адреси та номера

В Одесі відкрили оперативний штаб для надання допомоги

Нічна атака Російської Федерації призвела до пошкодження будівель у Приморському районі Одеси. Зранку розпочав роботу оперативний штаб за адресою: вулиця Канатна, 83. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Починаючи з 8:00, фахівці Приморської районної адміністрації надають консультації та допомогу щодо оформлення матеріальної допомоги для відновлення пошкоджених вікон та дверей.

Крім того, співробітники Департаменту з благоустрою міста Одеської міської ради готові надати консультації щодо отримання компенсації за завдані збитки згідно з державною програмою "єВідновлення".

Також за допомогою та консультацією можна звертатися до Приморської районної адміністрації за адресою: вул. Канатна, 134 або за телефоном: (048) 705-75-00, 0667369501 та до Департаменту з благоустрою міста за адресою: вул. Коблевська,13 або за тел. (048) 740-78-00, (048) 740-78-01, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, вночі ворог вчергове атакував Одесу балістичними ракетами. Внаслідок обстрілу пошкоджено цивільну інфраструктуру. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога. 

Обстріли Одеської області

29 квітня внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа. Гасіння полум’я було ускладнено, адже спецтехніка рятувальників не могла під’їхати до будівлі що палала. В ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки обстрілу. 

В ніч на 23 квітня російські військові використали декілька хвиль ударних безпілотників типу "Shahed-131/136" для обстрілу південних регіонів України. Основною метою атак була промислова і транспортна інфраструктура регіону. Загалом сили ППО збили 11 ударних дронів: 7 з них було на Одещині, 4 – на Миколаївщині. За попередніми даними, постраждали 9 осіб, з них 4 дитини.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися