"Ворог обрав собі ключову ціль": Повітряні сили про нічну атаку по Одесі

Окупанти намагаються дестабілізувати ситуація в регіоні

Вночі ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Загалом по місту було випущено три ракети "Іскандер-М". Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш.

Ворог зараз обрав собі за ключову ціль місто Одеса, як раніше він бив і продовжує бити, в тому числі по Харкову. Зараз він атакував трьома балістичними ракетами "Іскандер-М" густонаселені райони міста Одеса, внаслідок чого загинули та постраждали люди, - зауважив Ілля Євлаш.

Більше про нічну атаку по Одесі

В ніч на 1 травня ворог завдав черговий удар по Одесі балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Ця атака призвела до руйнування адміністративних та житлових будівель, а також медичних та навчальних закладів. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

Обстріли Одеської області

29 квітня внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа. Гасіння полум’я було ускладнено, адже спецтехніка рятувальників не могла під’їхати до будівлі що палала. В ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки обстрілу. 

В ніч на 23 квітня російські військові використали декілька хвиль ударних безпілотників типу "Shahed-131/136" для обстрілу південних регіонів України. Основною метою атак була промислова і транспортна інфраструктура регіону. Загалом сили ППО збили 11 ударних дронів: 7 з них було на Одещині, 4 – на Миколаївщині. За попередніми даними, постраждали 9 осіб, з них 4 дитини.

Нагадаємо, в ніч на 22 квітня окупанти з тимчасово окупованого Криму запустили по Одеській області  БпЛА типу "Shahed-131/136". Куди влучили окупанти – дивіться в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися