Атака балістикою із касетним зарядом: в Одесі збільшилась кількість загиблих

29 квітня внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа

Близько 7 вечора 29 квітня окупанти завдали по Одесі удар балістичною ракетою із касетним зарядом. Внаслідок атаки понад 30 людей отримали поранення. Міський голова Геннадій Труханов повідомив що кількість загиблих збільшилась. 

Кількість загиблих внаслідок атаки по Одесі 29 квітня збільшилася до 6. На жаль, сьогодні у лікарні помер чоловік, за життя якого лікарі боролись до останнього. Мої щирі співчуття рідним…, – йдеться в повідомленні. 

Більше про атаку 29 квітня

Росіяни атакували Одесу балістикою з касетним боєприпасом. Внаслідок обстрілу загинуло п’ятеро осіб. Генеральний прокурор України Андрій Костін опублікував момент удару. 

Внаслідок обстрілу понад 30 людей отримали поранення. Наразі в лікарнях знаходяться близько 20 постраждалих. 8 людей у важкому стані, з них 4 - у вкрай важкому. Наразі лікарі борються за життя чотирирічної дівчинки. 

29 квітня внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа. Гасіння полум’я було ускладнено, адже спецтехніка рятувальників не могла під’їхати до будівлі що палала. В ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки обстрілу. 

Нагадаємо, в ніч на 1 травня ворог завдав черговий удар по Одесі балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Ця атака призвела до руйнування адміністративних та житлових будівель, а також медичних та навчальних закладів. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога.



Джерело: https://t.me/truonline/931


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися