Напередодні 9 травня збільшилась загроза обстрілу Одеси - Братчук

Вночі у місті пролунали вибухи

Вночі в Одесі пролунали вибухи. Спрацювали сили ППО. Втім, протягом усього дня у місті та області було спокійно – ворожих обстрілів не було.

Спікер Одеської ОВ Сергій Братчук нагадує, що наш регіон знаходиться в зоні ризику: області посилюється небезпека ракетних ударів – як з боку окупованого Криму, так і з ворожих кораблів, пропагандистських вкидів, провокацій з боку рашистів напередодні 9 травня.

"Треба розуміти та пам'ятати, що до 9 травня ворог знову може загрожувати нам ракетами і робити це інтенсивніше. Бережіть себе та своїх близьких та дійте за алгоритмами під час обстрілів та переходіть у укриття або згадайте правило двох стін. А також не забувайте про можливі провокації саме до 9 травня", - каже він.

Спікер Одеської ОВ зазначив, що ворог постійно намагається підвищити інтенсивність та активність проведення повітряної розвідки, а наші сили протиповітряної оборони працюють над удосконаленням ефективності своєї роботи.

При цьому Братчук нагадує, що на фронтах у військ РФ нічого не виходить – немає ні проривів, ні "вгризання" в нашу систему оборони, а це говорить про те, що Генштаб ЗСУ та військово-політичне командування змогли створити активну оборону, яка наносить чималий збитки ворогові.

"Наші сили оборони готові дати гідну відсіч будь-якому ворогові і не допустити його на українську землю", – наголосив Братчук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися