Одеські екологи назвали шокуючу цифру збитків від російського удару 19 квітня

Серед забруднюючих речовин, найбільшу частку становить діоксид вуглецю — 341 тонна

Внаслідок ракетного удару по Одещині 19 квітня постраждали об'єкти припортової інфраструктури, що спричинило масштабну пожежу. Загальні збитки від цього нападу оцінювалися на понад 175 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

Внаслідок обстрілу виникло загоряння виробничих споруд загальною площею 4 300 квадратних метрів. Серед забруднюючих речовин, що потрапили до атмосфери, приголомшливу частку становить діоксид вуглецю — 341 тонна.

Крім того, земельні ділянки площею понад 12 000 квадратних метрів та ще понад 3 000 квадратних метрів були засмічені металевими уламками. За оцінками інспекторів, атакуючи припортову інфраструктуру Одеського регіону, Росія спричинила збитки на суму понад 175 мільйонів гривень.

Атака по Одещині 19 квітня

Удень 19 квітня російські війська знову здійснили атаку на Одеську область. Пізніше голова Одеської обласної державної адміністрації, Олег Кіпер заявив, що окупанти знову атакували та пошкодили припортову інфраструктуру. Також стало відомо про одного постраждалого, якого госпіталізували з осколковими пораненнями. 

Нагадаємо, одеські правоохоронці викрили працівника одного з ТЦК на хабарі за видачу довідки, яка відстрочує мобілізацію. У якості винагороди за бронювання від мобілізації фігурант вимагав у чоловіка 300 літрів пального.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися