В Одесі швидка не могла потрапити на виклик через хаотичне паркування

Щоб дістатися до карети швидкої допомоги, жінці з підозрою на інфаркт довелося пройти через увесь двір пішки

В Одесі машина швидкої допомоги не змогла потрапити на виклик у житловий комплекс "Вернісаж", що на вулиці Костанді. Проїхати через двір їй заважали припарковані в хаотичному порядку автомобілі. Про це у групі "Моя Одеса" у Фейсбук повідомила одеситка Євгенія Комлєва.

Швидку допомогу сьогодні близько 3:00 викликали для літньої жінки з підозрою на інфаркт.

"В результаті, літній жінці з підозрою на інфаркт довелося йти пішки через увесь двір до машини швидкої допомоги. Медики знають, чим це загрожує!" - обурилася Комлєва.

За її словами, це яскравий приклад того, як 10-15 автовласників піддають небезпеці увесь будинок, у якому проживають близько 500 жителів.

"Про ситуацію, не дай Боже, з пожежею краще не думати. Потенційна братська могила!" - нарікає одеситка.

picture

Автор фото: Євгенія Комлєва

За словами мешканців новобудов, подібні випадки, на жаль, відбуваються у їх дворах досить часто. Двори маленькі, кількість паркомісць не відповідає кількості автотранспорту власників квартир.

"У нас на Тополевій та ж історія! Мою маму кілька років тому у снігопад несли на стільці до швидкої допомоги, яка не могла під'їхати до будинку! Це було жахливо! А в будинку навпроти була пожежа, і пожежна машина не могла під'їхати до будинку. Добре, що це було на першому поверсі - гасили на відстані", - написала одеситка Світлана Мудрова.

Мешканці новобудов відзначають, що намагаються боротися з хаосом у дворах. Викликають поліцію, службу з примусової евакуації транспорту.

"Така ж ситуація на "Райдужному". У нас навіть пройти важко", - поділилася наболілим мешканка мікрорайону "Райдужний" Валентина.

Городяни констатують: більшість новобудов здають в експлуатацію без урахування необхідної кількості паркомісць і паркінгів, не кажучи вже про такі необхідні об'єкти інфраструктури, як дитячі сади і школи.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у Львові швидка допомога приїхала рятувати підлітка і переїхав йому ногу.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися