Одеський краєзнавець представив фасад знаменитого будинку Руссова в різних кольорах

Євген Сокольський опублікував кольорові варіації на тему фасаду будинку Руссова

В Одесі краєзнавець Євген Сокольський представив колірні варіації на тему фасаду будинку Руссова. Відповідні фотографії він виклав на своїй сторінці в Facebook.

Перший варіант він запропонував монокольоровий. Решта – двоколірна схема, прийнята реставраторами.

Нагадаємо, роботи по реставрації будинку Руссова були розпочаті в травні 2018 року. Зокрема, були виконані протиаварійні роботи, укріплена конструктивна частина будівлі, а також віконні і дверні прорізи. Також зроблений монтаж перекриттів, відновлено покрівлю та ліпний декор фасадів. В цьому році будівельники реставрують фасад будівлі і купола, відновлюючи унікальні елементи декору.

5 вересня 2019 року відбулася історична подія – закладення капсули часу з посланням для нащадків про період реставрації будинку Руссова. Аналогічна знахідка була виявлена в процесі ремонтно-реставраційних робіт, тому було прийнято рішення не порушувати традиції.

У листопаді мер Одеси Геннадій Труханів розпорядився прибрати кінцеву зупинку автобусних маршрутів №175 та 185, яка розташовується навпроти будинку Руссова.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", 11 листопада у приміщенні Головного управління Нацполиции в Одеської області, що на вулиці Єврейській, 12, обвалилася стеля.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися