На півдні України ветеранів війни працевлаштовують у військкомати

Миколаївська область — це лише початок

На півдні України ветеранів працевлаштовують у територіальні центри комплектування, тобто у військкомати.  Перші такі центри комплектування вже працюють на Миколаївщині.

Про це розповіла Наталія Гуменюк, керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України.

Як зазначила офіцер, впровадження такої програми —  це особиста позиція командувача оперативного командування "Південь".

В територіальних центрах комплектації мають працювати люди, які власним прикладом можуть мотивувати йти на службу. Є програма залучення обмежено придатних людей до цієї роботи. Особливо тих, хто має бойовий досвід і не може бути застосований в бойових умовах. Ці військовослужбовці зараз наповнюють центри комплектування, —  розповіла Гуменюк.

За її словами, Миколаївська область — це лише початок. Програма запроваджена в кожному ТЦК зони відповідальності ОК "Південь".

Тим часом ворог збільшив кількість ракетоносіїв у Чорному морі. У порівнянні з ранком окупанти вивели ще один надводний корабель з ракетами.

Також "Коментарі" писали, що минулого року на травневі свята в Одесі було введено комендантську годину тривалістю майже півтори доби. Проте цього року немає потреби її впроваджувати. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися