В Одесі відремонтовано 3 нові квартири для жінок та дітей, що постраждали від насильства

Ремонт пройшов в рамках реалізації гуманітарного проєкту

В Одесі з'явились ще три однокімнатні квартири, які призначені для тимчасового проживання жінок з дітьми, які постраждали від домашнього насильства, сексуального насильства або пов’язаного зі збройним конфліктом. Це є частиною гуманітарного проєкту, який був реалізований з метою допомогти постраждалим від домашнього чи сексуального насильства, пов’язаного збройним конфліктом.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Квартири були відремонтовані та облаштовані всім необхідним для комфортного тимчасового проживання.Є всі зручності, необхідні для повноцінного функціонування, а також для задоволення потреб дітей та їх батьків і опікунів. Зроблено сучасний ремонт, а кожна квартира пристосована для комфортного тимчасового проживання.


Ми вдячні нашим партнерам за тісну співпрацю. Адже, перш за все, людині необхідне безпечне місце проживання. Також наші працівники соціальних служб надаватимуть психологічну підтримку. У разі необхідності буде надана соціальна та медична допомога, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в Одесі відкрили Центр допомоги врятованим, який допомагає внутрішньо переміщеним особам та особам, які постраждали внаслідок воєнних дій. Центри такого типу вже працюють в різних містах України, зокрема в Києві, Львові, Запоріжжі, Дніпрі, Чернівцях, Мукачево, Харкові, Херсоні та Полтаві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися