Одеситка стала чемпіонкою України з вітрильного спорту

Уляна Пострелко виступала у класі "Оптиміст"

Одеситка стала переможницею чемпіонату України з вітрильного спорту серед дівчат у класі "Оптиміст" в абсолютному заліку. Про це повідомляє офіційний сайт міста.

З 6 по 10 червня на Львівщині проходив чемпіонат України з вітрильного спорту серед юнаків у класі "Оптиміст", “Тера”, “Кадет”. У змаганнях взяли участь яхтсменів з усієї України: Миколаїв, Київ, Харків, Днівпро. Одесу представляли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 13.

Переможницею чемпіонату України серед дівчат у класі "Оптиміст" стла вихованка спортшколи Уляна Пострелко у загальному заліку. Крім того, дівчина також взяла і друге місця серед дівчат.Тренер - Олексій Каплунов.

Раніше “Коментарі” писали, що діти, які навчаються одночасно у двох школах: в Україні дистанційно та очно за кордоном, не відраховуються з одеських закладів освіти. Про це нагадала Олена Буйневич - директор міського департаменту освіти та науки. Вона зазначила, що є прецеденти, коли батьків змушують писати заяви на відрахування учнів, втім вони не мають погоджуватись.  Олена Буйневич також розповіла, що навчання у дві зміни як для школярів. так і для вчителів - незручно, тому у наступному навчальному році буде змішана система навчання: деякі предмети діти вивчатимуть вдома, інші у школі. 

Нагадаємо також, що Сьогодні вночі окупанти в черговий раз атакували Одещину безпілотниками. За попередньою інформацією в бік міста та області було запущено 13 БпЛА типу Shahed 136/131. Про це розповів речник УДАП Сергій Братчук в ефірі телемарафону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися