На Одещині поліцейські відпрацювали спільні дії при ворожому обстрілі

В Ізмаїлі відбулися тактико-спеціальні навчання поліцейських, рятувальників та медиків

За легендою, ворог атакував Ізмаїльський район ракетами, влучивши у будівлю територіального підрозділу поліції, унаслідок чого відбулась масштабна пожежа та задимлення приміщень. Травмовані поліцейські та цивільні відвідувачі, двоє людей загинули. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Першочергово учасники навчань провели евакуацію із будівлі людей та встановили кількість “потерпілих”. Медики розподілили їх по групах в залежності від ступеня тяжкості “отриманих” травм, після чого відправили у спеціально розгорнуту лікарню. Крім того, була організована зелена зона, де фахівці надавали психологічну допомогу громадянам, які потрапили у зону "обстрілу". Співробітники ДСНС оперативно загасили умовну пожежу.


Після надання необхідної медичної допомоги людям та гасіння пожежі, працівники поліції провели огляд місця події, документування наслідків влучання та збір речових доказів.

“Ми проаналізували роботу кожної зі сторін учасників тактико-спеціального навчання та зробили для себе висновок – усі діяли професійно та злагоджено. Такі навчання підвищують ефективність взаємодії спецслужб в реальних надзвичайних ситуаціях”, - підсумував начальник Ізмаїльського районного відділу поліції підполковник поліції Віктор Герасименко.

Нагадаємо, що в Одесі відбулися спільні тренування одеських водолазів з британськими колегами. В рамках проєкту "Опора" міжнародного фонду нашу країну відвідали рятувальники зі Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії. Про це повідомляє МВС України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися