На Одещині хлопець побив друга через ревнощі: деталі

За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі

На Одещині чоловік побив знайомого через ревнощі. Наразі поліцейські повідомили йому про підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмістянину. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці з’ясували, що компанія молодих людей відпочивала вдома у одного з товаришів. Молодь розпивала алкогольні напої.  Згодом вони вийшли у двір багатоповерхівки та продовжили свій відпочинок. Під час спілкування один з хлопців приревнував свою дівчину до іншого. У відповідь той вирішив конфлікт силою, вдаривши невдоволеного молодика кулаком по голові так, що потерпілий упав, вдарився головою об асфальт і знепритомнів.

Постраждалого негайного госпіталізували у тяжкому стані. Наразі медики діагностували йому забої голови та переломом кісток черепа.

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді  цілодобового домашнього арешту. Слідчі призначили у справі низку експертиз, слідство триває”, - повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

“Коментарі” писали, що суд виніс рішення у справі чоловіка, який незаконно проник до житла колишньої співмешканки і підпалив його. Правопорушнику призначено чотири роки позбавлення волі з дворічним іспитовим строком. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися