В Одесі штрафуватимуть автохамів - мерія

Два тижні тому свою роботу відновили інспектори з паркування

Відсьогодні інспектори з паркування починають штрафувати порушників. Про це повідомили у прес-службі Одеської міськради.

Автомобілі, припарковані з порушенням правил, ускладнюють або блокують роботу спеціальної та рятувальної техніки, машин швидкої допомоги та громадського транспорту, пояснює заступник Одеського міського голови Сергій Тетюхін.

"По-перше, це неповага до інших учасників руху та створення небезпечних ситуацій. По-друге, в умовах обмеженого проїзду та воєнного часу це стає критичним, припарковані, з порушенням правил, автомобілі ускладнюють або блокують роботу та переміщення спеціальної та рятувальної техніки, машин швидкої допомоги та громадського транспорту. Ми два тижні працювали у режимі попередження. Тепер починаємо застосовувати штрафні санкції", – зазначив Сергій Тетюхін.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2022 року на вулицях Одеси відновили роботу інспектори відділу контролю за безпекою дорожнього руху та паркуванням.

"Весь цей час інспектори з паркування проводили роз'яснювальну роботу з учасниками дорожнього руху та попереджали їх про необхідність дотримання ПДР. Але, на жаль, кількість водіїв, які не дотримуються правил зупинки та стоянки, зростає", - зазначив заступник Одеського міського голови.

Від підсумував, що така поведінка автохамів на дорогах створює небезпечні ситуації, а в умовах обмеженого проїзду та воєнного часу стає критичною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися