В Одесі переселенці можуть отримати фінансову допомогу

Якщо не отримували іншу благодійну допомогу

Евакуйовані до Одеси протягом останнього тижня переселенці з окупованих територій чи зон бойових дій зможуть отримати фінансову допомогу, щоб забезпечити себе найнеобхіднішим. Її сума - 6 660 грн на кожного члена родини (але не більше 4 виплат на родину).

БФ "Карітас Одеса УГКЦ" розпочинає новий проєкт для внутрішніх переселенців “Людська гідність”: екстрена грошова допомога для вимушених переселенців.

"По допомогу можуть звернутися люди, котрі переїхали до Одеси чи області протягом останніх 7 днів та належать до наступних категорій населення: втратили джерело доходу, мають інвалідність, самотні люди похилого віку (60 років і більше), багатодітні сім’ї (3 дитини і більше), одинокі батьки/опікуни (проживають разом з дітьми), вагітні/годуючі матері (діти до 2 років), важкохворі", - повідомляють у фонді.

Грошову виплату можна отримати після анкетування у співробітників проєкту. Після відбору за критеріями вразливості, вимушено переміщена особа впродовж 3-х днів отримає SMS-повідомлення про зарахування до програми грошової екстреної допомоги. Виплата проводиться на банківський рахунок одноразово.

Грошова допомога надається на банківський рахунок, але тільки якщо ви не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій.

З собою необхідно мати такі документи:

- IBAN своєї банківської картки (довідка з реквізитами вашої банківської картки),
- ОРИГІНАЛ паспорта за місцем реєстрації (прописки), яка підтверджує, що особа проживала в зоні активних бойових дій,
- податковий номер (ІПН) та оригінали документів членів родини.
За копіями зареєструватись неможливо.

Реєстрація відбувається за адресою вул. Льва Толстого, 9.
Телефон: 095 295 77 31 або 095 295 77 32.
Офіс працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися