На Одещині син вдарив ножем батька та не міг пояснити, навіщо це зробив

Закривавленого чоловіка виявила його дружина

На Одещині син кілька разів вдарив батька ножем. Затриманий не зміг пояснити свої дії. Наразі він перебуває у СІЗО.

Про це повідомляє поліція Одещини.

Все сталося у приватному будинку у селищі Любашівка. Повідомлення про неї надійшло на спецлінію "102" від медиків. Поліцейські, які прибули за вказаною лікарями адресою, встановили, що 42-річний чоловік, який мешкає в літній кухні на території домоволодіння батьків, серед ночі постукав у вхідні двері їхнього будинку, а щойно пенсіонер відчинив їх, отримав від сина удар ножем у шию. Потерпілий дійшов до кімнати, де кривдник наніс йому другий удар у живіт. Там закривавленого чоловіка виявила його дружина, яка вийшла з іншої кімнати, почувши підозрілі звуки, та викликала "швидку".

Каретою швидкої допомоги 70-річного постраждалого доправили до лікарні, де йому діагностували проникаюче поранення черевної порожнини з ушкодженням внутрішніх органів, внутрішньочеревну кровотечу і колото-різану рану шиї.

З місця злочину слідчі вилучили ніж та інші речові докази, що мають значення у справі, які скерують на експертизи. Зловмисника затримали в процесуальному порядку на місці події. Він не зміг пояснити, чому так вчинив з батьком. слідчі повідомили про підозру жителю подільського району у спричиненні батькові тяжких тілесних ушкоджень

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд задовольнив наше подання і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході подальших слідчих дій буде проведено низку експертиз, у тому числі судово-психіатричну експертизу.

picture

Нагадаємо, в Одесі чоловік вдарив ножем жінку та доньку й вчинив самогубство.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися