В Одесі 18-річна дівчина може сісти за ґрати на 4 роки: в чому її підозрюють

Поліцейські затримали зловмисницю та повідомили їй про підозру

Молода мешканка Одеси може отримати щонайменше чотири роки ув'язнення за зберігання наркотиків з наміром збуту. Поліцейські затримали підозрювану, і на час слідства вона перебуватиме під вартою.

Минулого тижня ввечері під час патрулювання узбережжя на вулиці Ланжеронівській дільничні поліцейські відділу № 2 Одеського районного управління поліції № 1 помітили дівчину, яка почала поводитися підозріло при появі правоохоронців. Під час розмови з нею з’ясувалося, що вона має при собі згортки з наркотиками, які придбала в інтернеті та планувала збувати шляхом "закладок".

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка вилучила у правопорушниці мобільний телефон з важливою для слідства інформацією та 20 згортків з наркотичним засобом. Експрес-тест підтвердив наявність наркотиків, але точний вид та вага будуть встановлені після експертного дослідження.

Ми зібрали достатню кількість доказів і під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Цей злочин карається позбавленням волі від чотирьох до восьми років. Правопорушниця була затримана нами в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд задовольним наше клопотання та обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Встановлюється як канал надходження наркотиків до дівчини, так і інші особи, які можуть бути причетні до наркотрафіку, – повідомила слідча територіального підрозділу поліції Марина Єрмоленко.

Нагадаємо, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися