Жорстоке вбивство в Одесі: суд виніс вирок по справі

В Одесі чоловік вбив сусіда та кинув тіло у лиман

В Одесі суд виніс обвинувальний вирок 55-річному чоловікові, який жорстоко вбив свого сусіда і намагався приховати сліди злочину, викинувши тіло у Хаджибейський лиман. Зловмисник, вже раніше засуджений за крадіжку, отримав покарання у вигляді дев'яти з половиною років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Події розгорталися наприкінці минулого року. Пізно ввечері на подвір’ї багатоквартирного будинку на Балтській дорозі між сусідами стався конфлікт. Під час сварки, бувши у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник напав на 30-річного чоловіка і завдав йому більш як 20 ножових поранень у груди, живіт і кінцівки. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. За даними судово-медичної експертизи, причиною смерті став геморагічний шок.

Щоб уникнути покарання, нападник затягнув тіло жертви у багажник своєї машини й вивіз за межі міста, де скинув його у Хаджибейський лиман. Наступного дня родичі загиблого звернулися до поліції з повідомленням про його зникнення. У ході пошукових заходів правоохоронці швидко знайшли тіло у лимані й розкрили обставини злочину.

Після затримання правопорушник зізнався у скоєному і стверджував, що його дії були спровоковані потерпілим. За його словами, загиблий перший напав, звинувачуючи його в образі своєї сестри. Після цього нібито потерпілий витягнув ніж, який зловмисник вихопив і наніс численні удари. Коли він зрозумів, що опонент більше не дихає, його охопила паніка, і він вирішив позбутися тіла.

Під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси, слідчі пред’явили обвинувачення за умисне вбивство відповідно до ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Суд, розглянувши зібрані докази, визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді дев’яти років і шести місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися