Три ДТП за участю легковиків та мотоциклів на Одещині

Внаслідок ДТП травмувалось четверо людей

Протягом кількох днів у Подільському районі Одеської області сталися три серйозні дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали чотири людини. Поліцейські з'ясовують обставини кожної з автопригод, що відбулися в Балтській та Окнянській громадах, а також у самому Подільську. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

ДТП у селі Коритне

Перша пригода сталася ввечері 15 червня близько 20:00 у селі Коритне, що належить до Балтської об'єднаної територіальної громади (ОТГ). За попередніми даними поліції, 27-річна водійка автомобіля "Chery Tiggo" не впоралася з керуванням на повороті, що призвело до заносу автомобіля на зустрічну смугу. Там відбулося зіткнення з мотоциклом, яким керував 18-річний юнак. Внаслідок ДТП мотоцикліста було терміново доставлено до лікарні, де його госпіталізували. Водійка автомобіля не зазнала травм. Обидва учасники ДТП були перевірені на стан сп’яніння, результати показали, що вони були тверезими.

Аварія у Подільську

Наступна аварія сталася наступного вечора, 16 червня, близько 21:00 у Подільську. Поліцейські встановили, що 22-річний мотоцикліст, виїжджаючи з вулиці Тілігульської на Соборну, не впевнився у безпеці маневру та не поступився дорогою автомобілю "Toyota Camry", який рухався головною дорогою. Внаслідок зіткнення транспортних засобів мотоцикліст отримав серйозні травми і був доставлений до реанімаційного відділення місцевої лікарні. 19-річний водій "Toyota Camry" не постраждав і перебував у тверезому стані. У мотоцикліста взяли біологічні зразки для експертизи на наявність алкоголю чи наркотиків.

Перевернення автомобіля поблизу Дем'янівки

Третя автопригода сталася вранці 17 червня близько 5:00 на дорозі поблизу села Дем'янівка, в Окнянській громаді. Поліцейські встановили, що 60-річний водій автомобіля "Volkswagen" втратив контроль над транспортним засобом, який виїхав за межі проїжджої частини та перевернувся. Водія і його 26-річного пасажира з різними травмами госпіталізували до лікарні. Зразки водія направили на експертизу для визначення можливого стану сп’яніння.

Розслідування триває

За всіма трьома випадками поліція розпочала кримінальні провадження за статтею 286 частина 1 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Транспортні засоби були вилучені та поміщені на арештмайданчик. Поліція також призначила проведення ряду судових експертиз для встановлення всіх обставин цих ДТП.

ДТП на Одещині 

9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися