На Одещині затримали наркодилера "на гарячому": що відомо про злочин

У торговця наркотиками вилучили канабіс

Поліцейські Одеського району затримали місцевого жителя на місці злочину під час продажу наркотиків. 39-річний чоловік з Усатівської громади тепер може отримати тривалий тюремний термін і конфіскацію майна за свою протиправну діяльність. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Як відбулося затримання

Працівники відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 з'ясували, що підозрюваний займається продажем канабісу, який класифікується як особливо небезпечний наркотичний засіб. Поліцейські документально зафіксували факт продажу наркотику. Чоловік передав пакетик канабісу за 1000 гривень на одній з вулиць свого населеного пункту.

Під час операції правоохоронці вилучили проданий наркотик та гроші, отримані за угоду. Канабіс підтвердили за допомогою експрес-тесту. Пізніше, у ході санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого, було знайдено ще декілька пакетів з не розфасованим канабісом. Усі вилучені речовини направили на експертизу для визначення їх походження та ваги.

Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів. За цей злочин чоловіку загрожує від шести до десяти років увʼязнення з конфіскацією майна. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Далі ми встановлюватимемо інших осіб, причетних до наркотрафіку, - прокоментував заступник слідчого відділу територіального підрозділу поліції  Сергій Слівченко.

Нагадаємо, поліція Одеси викрила місцевого мешканця, який намагався здійснити незаконну торгівлю метадоном через інтернет. У результаті відпрацювання оперативники з відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 зупинили 31-річного чоловіка, вилучивши при цьому два згортки з метадоном, обіг якого є забороненим. Експрес-дослідження підтвердило наркотичний характер речовини.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися