Бійка біля шлагбаума в Одесі: з’явились нові подробиці

Одеські поліцейські розслідують обставини бійки та грабежу біля вʼїзду на Ланжерон

Поліцейські Одеси розслідують інцидент, що стався ввечері 23 червня, коли група молодих людей влаштувала бійку з контролерами та охоронцем, які стежили за проїздом на платну парковку біля моря. Про подію правоохоронцям повідомили свідки, які стали очевидцями конфлікту. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, група молодиків підійшла до шлагбаума і почала ламати його. Попри зауваження 18-річного охоронця приватної фірми, який відповідає за пропускний режим, та двох контролерів місцевого комунального підприємства, правопорушники продовжували свої дії. Конфлікт швидко переріс у бійку. Під час сутички один із нападників прорвався до приміщення, де регулюється проїзд, і викрав 6 тисяч гривень з касового апарату. Після цього всі учасники втекли з місця події до приїзду поліції.

Правоохоронцям вдалося швидко встановити особу одного з нападників — 36-річного одесита. Спільними зусиллями управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області та оперативників територіального підрозділу поліції було встановлено ще одного учасника інциденту. Ним виявився 21-річний житель Білгорода-Дністровського. Молодик разом з іншими пошкодив шлагбаум та спровокував конфлікт з охоронцем та контролерами. Він також відкрито викрав гроші з пункту контролю і втік. Поліцейські вилучили частину викрадених коштів.

Медики повідомили, що обидва контролери зазнали травм під час бійки: один отримав забої передпліччя, гематоми та садна, а інший — ще й забій голови. Постраждалі, а також охоронець звернулися до поліції із заявами.

Фігурантам оголошено підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 296 — хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю та вчинене групою осіб, і ч. 4 ст. 186 — грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Зараз вирішується питання щодо обрання для підозрюваних запобіжного заходу. 

Нагадаємо, на Французькому бульварі в Одесі, сталася серйозна сутичка зі стріляниною, яка привернула увагу поліції та закінчилася затриманням трьох осіб. Серед затриманих — двоє громадян Росії, які вже мали проблеми із законом, і один з них перебував у розшуку за звинуваченнями у вимаганні та викраденні людини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися