На Одещині затримали чоловіка за незаконний продаж психотропів

Наркоторговцю загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Поліція затримала мешканця Білгорода-Дністровського за торгівлю амфетаміном. У правопорушника вилучили наркотики та гроші, отримані від продажу. Слідчі вже висунули йому підозру, і тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

52-річного чоловіка затримали за місцем проживання одразу після продажу двох пакунків амфетаміну вагою 25 грамів за 10 тисяч гривень. Належність речовини до психотропних підтвердили експрес-тестом.

Під час обшуку в його будинку правоохоронці знайшли гроші, мобільні телефони, ваги, пакувальний матеріал, полімерну тару з імовірними прекурсорами, скляні колби, лабораторне обладнання з залишками речовин та білий порошок. Усе вилучене передано на експертизу.

За наявністю достатніх доказів під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури ми повідомили фігуранту про підозру у незаконному збуті психотропної речовини у великих розмірах, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна,- прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Зазначимо, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За результатами експертиз та інших доказів, які будуть зібрані під час слідства, буде вирішуватись питання про можливу додаткову правовому кваліфікацію дій підозрюваного.

Нагадаємо, поліція Одеси викрила місцевого мешканця, який намагався здійснити незаконну торгівлю метадоном через інтернет. У результаті відпрацювання оперативники з відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 зупинили 31-річного чоловіка, вилучивши при цьому два згортки з метадоном, обіг якого є забороненим. Експрес-дослідження підтвердило наркотичний характер речовини.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися