В Одесі поліція розслідує вбивство таксиста

Поліція Одещини розслідує вбивство таксиста в Київському районі

Вечір 24 липня в Одесі закінчився трагічно: на вулиці Дмитра Донського 53-річний таксист був убитий під час конфлікту з клієнтами. Чоловік отримав замовлення на перевезення, але відмовився перевезти п’ятьох пасажирів, оскільки його автомобіль розрахований на чотири місця. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  

Очевидці повідомили на спецлінію 102 про бійку між двома чоловіками, під час якої один з них отримав серйозні тілесні ушкодження. Внаслідок отриманих травм таксист помер на місці до прибуття медиків. Слідство встановило, що конфлікт спалахнув, коли один з потенційних пасажирів почав силоміць витягати водія з автівки. У відповідь таксист застосував дерев’яну биту, але в ході бійки 30-річний опонент кілька разів вдарив його ножем у груди.

Зловмиснику вдалося втекти, але його затримали патрульні Національної гвардії України та інші очевидці. На місці події були вилучені речові докази, які направлено на експертне дослідження.

Підозрюваному оголошено підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння, і наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно з законом, чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

Нагадаємо, у результаті конфлікту під час вживання алкогольних напоїв, що стався на початку квітня в одному з населених пунктів Сергіївської територіальної громади, 54-річний житель вбив свого 49-річного гостя ударом ножа в груди. За скоєне йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Крім того, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися