В Одесі засудили бойовика "ДНР" до 15 років за ґратами

Зрадник перейшов на бік РФ ще у 2014 році та отримував від окупантів нагороди

В Одесі Приморський районний суд заочно засудив до 15 років позбавлення волі бойовика "ДНР". Уродженець Одещини ще у травні 2014 року добровільно приєднався до окупантів. З того часу перебуває у складі незаконних збройних формувань під позивним "Гуд".

Про це повідомило Управління СБ України в Одеській області. 

Чоловік вступив до  так званого "першого словʼянського батальйону" з дислокацією у Словʼянську.  Він брав активну участь у бойових діях проти українських військових поблизу населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Отримував нагороди від ворога

За свої "подвиги" бойовика навіть нагородила окупаційна адміністрація медаллю "за боевые заслуги". Крім того, зрадник популяризував терористичні угруповання бойовиків ОРДЛО та закликав до їхньої підтримки в соцмережі.

Під час досудового розслідування слідчі СБУ провину бойовика повністю довели. Йому призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання.

Нагадаємо, на порталі "Коментарі" писали  - в Одесі затримали інформатора РФ, який коригував ракетні удари по місту. Чоловік приховано збирав інформацію про місця дислокації українських військових та стратегічно важливі об’єкти.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися