На Одещині затримали "чорних лісорубів"

Один чоловік пиляв дерева, а другий стояв на сторожі й вантажив їх в автомобіль

Одеські поліцейські "на гарячому" викрили жителів Березівщини у незаконній порубці лісу. Чоловіки заподіяли державі істотну шкоду. Їм тепер загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

"Бізнесменів" 34-х та 40-ка років виявили у лісі біля села Широке під час порубки дерев. Молодший за віком чоловік спиляв чотири дуби та клен. Його спільник спостерігав за обстановкою навколо і вантажив деревину у вантажівку.

picture


З місця події правоохоронці вилучили "ГАЗ" зі спиляними деревами та бензопилою. За результатами судової експертизи, правопорушники завдали шкоду на суму понад 60 тисяч гривень. За наявності достатніх доказів,  чоловікам повідомили про підозру в незаконній порубці дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду. Цей злочин тягне за собою покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині 21 березня, сталися смертельні ДТП в Ізмаїльському районі на автодорозі Одеса – Рені неподалік села Нові Трояни та селища Суворове




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися