На Одещині чоловік підстрелив незнайомця, який зробив зауваження щодо вигулу собаки без намордника

Тепер йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські затримали жителя Одеського району, який вистрелив з травматичного пістолета у незнайомця. Правопорушник агресивно відреагував на зауваження чоловіка з приводу його собаки, що був без намордника.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

За кілька днів правоохоронці розшукали чоловіка. Тепер йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Подія сталася біля одного із магазинів у селі Старі Шомполи Доброславської селищної громади. Поліцейські встановили, що між двома чоловіками віком 57-ми та 32-х років раптово виник конфлікт. Останній був обурений тим, що літній чоловік вигулював собаку без намордника. В ході суперечки власник тварини вистрелив в опонента зі зброї травматичної зброї. Побачивши, що спричинив потерпілому тілесне ушкодження грудної клітки, господар тварини одразу втік.

Лікарі надали постраждалому медичну допомогу. А нападника розшукали у дачному масиві у тому ж населеному пункті. Чоловіка затримали й повідомили йому про підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що до двох років позбавлення волі загрожує жителю Одеси за систематичне психологічне насильство над дружиною. 62-річному чоловіку поліцейські повідомили про підозру.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися