Одесит може сісти за ґрати за психологічне насильство над дружиною

Чоловік ображав, принижував дружину та погрожував їй фізичною розправою

До двох років позбавлення волі загрожує жителю Одеси за систематичне психологічне насильство над дружиною. 62-річному чоловіку поліцейські повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Сім’янин, перебуваючи напідпитку словесно ображав, принижував дружину та погрожував їй фізичною розправою. Поліцейські впродовж кількох місяців складали відносно нього адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства, а суд зобов’язував його сплатити штраф. Однак таке покарання не зупинило кривдника і він продовжив психологічно тиснути на жінку.

Слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру у вчиненні умисного систематичного психологічного насильства щодо особи, з якою перебуває у сімейних відносинах, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої особи (домашньому насильстві), - йдеться в повідомлені

Яке покарання чекає на чоловіка

Цей злочин карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Правоохоронці закликають громадян не замовчувати випадки домашнього насильства і повідомляти про них до поліції по спецлінії "102". Зазначимо, що у територіальних підрозділах поліції Одеси працюють спеціальні мобільні екіпажі поліції із протидії домашньому насильству, які в цілодобовому режимі надають постраждалим допомогу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області Бюро економічної безпеки виявило незаконну схему збуту підакцизних товарів. Мова йде про продаж електронних пристроїв для куріння та тютюну для кальянів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися