Розбійний напад в Одесі: іноземку зв’язали та відібрали всі гроші

Нападникам загрожує до 15 років ув’язнення

51-річну громадянку іноземної держави, зловмисники зв’язали та відібрали у неї 10 тисяч доларів США та 460 тисяч гривень. Інцидент стався на одному з промтоварних  ринків Одеси.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Двоє іноземців 21-го та 28-ми років запросили жінку до павільйону під приводом обміну грошей, а потім напали на неї. Негайно після події жінка звернулася до поліції, яка оперативно затримала злочинців та вилучила частину грошей.

Оперативники миттєво зреагували на повідомлення. Того ж дня вони затримали одного з фігурантів та встановили особу його спільника. Вранці наступного дня його також було затримано. У зловмисників вилучили частину грошей, здобутих злочинним шляхом, та затримали їх у процесуальному порядку, — повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Іван Жук.


Яке покарання чекає на зловмисників

Затриманим повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Також “Коментарі” писали, що в одному з кінотеатрів Одеси стався напад, під час якого зловмисник погрожуючи пістолетом відібрав у потерпілого смартфон. Після злочину нападник зник.

Нагадаємо, що поліцейські затримали жителя Одеського району, який вистрелив з травматичного пістолета у незнайомця. Правопорушник агресивно відреагував на зауваження чоловіка з приводу його собаки, що був без намордника.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися