Бив палицею та погрожував: на Одещині поліцейські затримали чоловіка за домашнє насильство

Кривднику загрожує позбавлення волі

Жителю Білгород-Дністровського району Одещини повідомили про підозру в домашньому насильстві над цивільною дружиною. Чоловік регулярно ображав та бив жінку. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

58-річна жінка кілька разів протягом минулого року повідомляла до поліції про словесні образи та приниження з боку її цивільного чоловіка. Правоохоронці притягували 43-річного правопорушника до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Згодом він побив жінку палицею, спричинивши їй тілесні ушкодження середньої тяжкості, втім вмовив відмовитися в суді від обвинувачень та пообіцяв виправитися. Кримінальне провадження, яке розпочали правоохоронці, було закрито. 

Слова чоловік не дотримався – поліцейські з’ясували, що в період з липня по вересень минулого року він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, влаштовував сварки вдома, виражався грубою нецензурною лайкою в бік цивільної дружини, погрожував їй фізичною розправою та навіть виганяв із дому.

Тепер кривднику  загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Куди повідомляти про домашнє насильство 

Правоохоронці закликають громадян не замовчувати та не терпіти знущань домашніх кривдників. Якщо відносно вас вчиняється домашнє насильство або ви стали свідком таких дій - телефонуйте до поліції на спецлінію "102" або на Національну "гарячу лінію" з попередження домашнього насильства за номером 0 800 500 335 (зі стаціонарного) та 116 123 (з мобільного) чи на Урядову "гарячу лінію" з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству щодо дітей за номером 1547.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що до двох років позбавлення волі загрожує жителю Одеси за систематичне психологічне насильство над дружиною. 62-річному чоловіку поліцейські повідомили про підозру.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися