На Одещині викрили правоохоронця, який збував зброю криміналітету

Він крав зброю у своїй військовій частині

На Одещині працівники ДБР викрили правоохоронця на торгівлі вибухівкою та боєприпасами. Він крав зброю у своїй військовій частині та шукав охочих придбати її серед представників криміналітету, які раніше притягувались до відповідальності за торгівлю зброєю.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. 

Ділок налагодив незаконний збут з листопада 2022 року й з того часу встиг продати набої та гранати Ф-1. 12 квітня 2023 року правоохоронця затримали під час реалізації чергової партії бойових припасів та зброї. Майже півтори тисячі патронів та пістолет правоохоронець хотів збути за 600 доларів США.

picture

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у незаконному збуті зброї  та обрання йому запобіжного заходу. Встановлюється джерело надходження зброї та інші особи, причетні до злочинів. Санкція статті передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці викрили схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України. До її організації причетні кілька мешканців Одеської області.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися