Обікрав переселенку з Херсона: подробиці злочину в Одесі

Крадій може отримати вісім років ув’язнення

В Одесі зловмисник проник до оселі жительки Херсона та викрав майно. Загальна вартість викраденого склала понад 20 тисяч гривень.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області 

Деталі злочину

Як повідомляють правоохоронці, правопорушник пробрався до квартири, поки власниця була відсутня на кілька годин. Потерпіла відразу повідомила поліцію про викрадення ноутбука та портативного зарядного пристрою. Оперативники затримали 53-річного чоловіка того ж дня та вилучили здобуте ним майно, яке після слідчих дій повернули власниці.


Підозра та покарання

Правоохоронці повідомили крадію про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, що поліцейські затримали 21-річного чоловіка за спробу підкупу посадовця поліції. За попередніми даними, чоловік був пов’язаний із крадіжкою, і хотів уникнути кримінальної відповідальності.

Також “Коментарі” писали, що 51-річну громадянку іноземної держави, зловмисники зв’язали та відібрали у неї 10 тисяч доларів США та 460 тисяч гривень. Інцидент стався на одному з промтоварних  ринків Одеси.

Варто зазначити, що Одеса потрапила до ТОПу європейських міст за рівнем злочинності. Індекс безпеки в Одесі на 7% менше, ніж рівень злочинності.


Читайте також