“Вирішив” питання: на Одещині чоловіка спіймали на підкупі правоохоронця

Пропонував хабар у розмірі 1000 доларів, а може отримати 8 років

Поліцейські затримали 21-річного чоловіка за спробу підкупу посадовця поліції. За попередніми даними, чоловік був пов’язаний із крадіжкою, і хотів уникнути кримінальної відповідальності.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Фігурант вирішив "домовитися" із заступником начальника слідчого райвідділу поліції в Одеській області. Він запропонував посадовцю хабар у вигляді 1000 доларів США, щоб “зам’яти” справу про крадіжку. Проте підполковник поліції одразу повідомив Одеське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції про цю корупційну пропозицію. Після передачі частини неправомірної вигоди посадовцю поліції, чоловіка затримали правоохоронці.

Яке покарання чекає на чоловіка

Наразі, слідчі поліції Одещини повідомили фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Раніше “Коментарі” писали, що іноземець пропонував хабар прикордоннику. Суд визнав його винним й призначив покарання у вигляді штрафу.

Нагадаємо, що правоохоронні органи здійснили затримання старшого інспектора одного з відділів Одеської митниці. Як встановилося, посадовець вимагав хабаря у громадянина, що мав намір ввезти на територію України чотири мільйони гривень в рамках інвестиційного договору.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

13 квітня 2023, 17:48

Слава Украiнi !!! Ми всi повиннi Бути Вiйськовими та партизанами , для цього потрiбно дуже швидко вiдновити ,,, ДОАСАФи ,,, ! Це просто при кжнiй частинi э всякi полiгони , нехай молодi тай старшi Люди вчаться стрiляти, лiтати та любит ТАНКИ !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися