Злочинність в Одесі: місто посідає 22 місце у Європі

Одеса “лідер” серед українських міст

Одеса потрапила до ТОПу європейських міст за рівнем злочинності. Індекс безпеки в Одесі на 7% менше, ніж рівень злочинності.


Про це повідомляє сервіс Numbeo.


Оцінка рівня злочинності міста


За даними сервісу Numbeo, який проводить регулярні дослідження щодо рівня злочинності та безпеки в різних країнах світу, Одеса посіла 22 місце із загальної кількості 152 міст.

Оцінка рівня злочинності міста базується на індексі злочинності, який враховує статистику злочинів у місті за останні роки. За цим індексом Одеса набрала 53,1 бала, що дещо вище середнього значення.

Також враховується індекс безпеки міста, який враховує ступінь захищеності місцевих жителів від можливих злочинів. За цим показником Одеса набрала 46,9 бала, що є нижчим за середнє значення.


Рейтинг злочинності українських міст


У рейтинг також увійшли інші українські міста: Дніпро (26 місце), Харків (37), Київ (51), Львів (74). Тож Одеса в Україні вважається найзлочиннішим містом.


Лідером рейтингу є місто Бредфорд у Великій Британії, на другому місці — Марсель у Франції, а на третьому — Катанія в Італії.


Злочинність в Одесі


Нагадаємо, що нещодавно правоохоронці виявили та затримали правопорушника, який зберігав ряд заборонених речовин. Зловмисник зізнався, що зберігав заборонені речовини PVP, амфетамін і канабіс для збуту.


Також “Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали жительку Закарпаття за підозрою у сутенерстві. 28-річна "бізнес-леді"  підшукувала одеситок у скрутному матеріальному становищі, втиралася до них у довіру і втягувала у зайняття проституцією.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися