В Одесі затримали сутенерку, яка втягувала дівчат у зайняття проституцією

За інтимні послуги вона забирала собі більшу частину грошей

В Одесі поліцейські затримали жительку Закарпаття за підозрою у сутенерстві. 28-річна "бізнес-леді"  підшукувала одеситок у скрутному матеріальному становищі, втиралася до них у довіру і втягувала у зайняття проституцією.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Сутенерка для завербованих нею жінок підшукувала клієнтів на сайтах знайомств, у соціальних мережах та месенджерах. Також вела з ними листування, домовлялася про зустрічі, встановлювала ціни за інтимні послуги та забирала собі більшу частину грошей.

Під час обшуку в орендованій жінкою квартирі правоохоронці вилучили мобільний телефон із доказами злочинів та банківські картки, на які надходили гроші від осіб, які користувалися жінками.

picture

Поліцейські затримали громадянку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраних доказів слідчі повідомили їй про підозру у втягненні особи в заняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи, або сутенерстві, вчиненому щодо кількох осіб.

Цей злочин  карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у поромному пункті пропуску "Орлівка" прикордонники Ізмаїльського загону, знайшли сховок з цигарками в мікроавтобусі, який їхав до Румунії. Контрабанду виявив службовий пес прикордонників.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися