На Одещині чоловік наловив риби на понад 160 тисяч гривень

Тепер "бізнесмену" загрожує штраф та позбавлення волі

Одеські поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Болградського району за браконьєрство на озері Ялпуг. Чоловік завдав державі збитків на суму понад 160 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

47-річний чоловік у прибережній зоні озера Ялпуг лісковою сіткою власного виробництва наловив 55 лящів, 32 тарані і 13 карасів. Жодних документів у нього не було. Поліцейські вилучили у рибалки заборонене знаряддя лову та рибу, яку в якості речових доказів передали на зберігання до приватного підприємства.

pictureЧоловіку висунули обвинувачення в незаконному зайнятті рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду. Це правопорушення  карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-51000 гривень) або обмеженням волі на строк до трьох років. 

Обвинувальний акт поліцейські вже скерували до суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на кордоні з Молдовою на Одещині в українки вилучили "прабабусин альбом". Альбом з марками ХІХ-ХХ століття виявили прикордонники спільно з митниками у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

18 квітня 2023, 12:08

ошибочка,то итернет щось робить,сорри.

дом

18 квітня 2023, 12:04

Газетенка -шлюха! затирают.

дом

18 квітня 2023, 11:54

Все по феншую; Весна прийде -саджати будемо! попався гад:)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися