У Одесі трьох жителів звинувачують у незаконному вирощуванні та зберіганні наркотиків

Всі підозрювані старше 40 років

За останній час правоохоронці Одеси вилучили наркотики у трьох місцевих мешканців. У однієї з них - 41-річної жінки — вилучили дві згортки метадону. У другого фігуранта, 51-річного чоловіка, поліція вилучила більше пів кілограма канабісу. Третій фігурант, 41-річний одесит, засіяв свою земельну ділянку насінням конопель.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Деталі затримань

Поліцейські затримали 41-річну містянку, коли вони патрулювали вулицю Заньковецької та знайшли в неї метадон. Жінка замовила заборонену речовину телефоном і отримала її через закладку. Вона придбала метадон для власного споживання.

51-річний одесит зберігав заборонену речовину за місцем проживання. Поліцейські вилучили більше пів кілограма канабісу, який він вирощував на своїй земельній ділянці для власного споживання. Він самостійно виготовив канабіс, після дозрівання конопель висушив і подрібнив рослини.

Також поліція затримала 41-річного одесита, який вирощував коноплі на своїй присадибній ділянці. Він поливав і культивував сходи понад десять рослин з метою виробництва канабісу для власного споживання.

Яке покарання чекає на одеситів

На підставі зібраних доказів поліцейські повідомили фігурантам про підозру у наркозлочинах. Жінці інкримінують незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу без мети збуту, старшому за віком чоловіку – незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах без мети збуту, а молодшому — незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин. Ці злочини передбачені частинами 1, 2 статті 309 та частиною 1 статті 310 КК України, - повідомив начальник відділу Одеського районного управління поліції № 1 Віктор Герасименко.

Нагадаємо. що правоохоронці затримали молодого чоловіка після того, як він продав кілька згортків з речовиною схожою на канабіс. В ході її перевірки за допомогою експрес-тесту було виявлено наявність наркотичних засобів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися