В Одесі чоловік викрав автомобіль: подробиці злочину

Викрадачеві загрожує до 5 років ув’язнення

В Одесі правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці автомобіля. За даними поліції, злодій напідпитку незаконно заволодів "ВАЗ 2106", припаркованим біля воріт приватного домоволодіння.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Чоловік віддавив скло, відчинив дверцята, завів двигун і поїхав на авто. Щоб уникнути підозр, молодик припаркував викрадений автомобіль на стоянці у провулку Успенському і навіть демонтував державний номер. Проте, власник автомобіля вже того ж дня повідомив про зникнення транспортного засобу до поліції. Завдяки оперативності поліцейських, наступного дня вдалося встановити місцеперебування автомобіля і вийти на слід злочинця.


Яке покарання чекає на викрадача


За наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України та карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Нині поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу, - повідомила заступниця начальника територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.


Нагадаємо, що у місті Саврань, на вулиці Миру, сталася ДТП за участю нетверезого водія. Випадкові свідки повідомили про аварію на спецлінію "102".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися