В Одесі затримано підозрюваного у вбивстві переселенця з Бахмута

Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі

За підозрою у вбивстві 38-річного чоловіка з Бахмута правоохоронці затримали 27-річного одесита. Інцидент стався 13 квітня, коли приятелі, які випивали разом, почали сваритись, а потім суперечку перервали два удари  ножем у живіт та шию.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Подробиці справи


17 квітня до поліції звернувся житель селища Авангард і повідомив, що його товариш з Донеччини не виходить з ним на зв'язок протягом п'яти днів. Під час оперативно-розшукових заходів в орендованій оселі правоохоронці виявили квартиранта без ознак життя, з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаних ран на шиї та тулубі. 


Затримання зловмисника


Провівши поквартирний обхід та опитавши місцевих мешканців, слідчі відновили перебіг подій, які передували злочину. З квартири, в якій проживав убитий, було вилучено речові докази, які скерували на експертні дослідження. Поліцейські встановили, що до вбивства чоловіка причетний його знайомий з Одеси де його згодом і розшукали правоохоронці.


Яке покарання чекає на підозрюваного


Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру в умисному вбивстві за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


Нагадаємо, що поліцейські затримали 44-річну одеситку за підозрою в умисному вбивстві співмешканця. Жінка вдарила 43-річного чоловіка ріжучим предметом у груди. Від отриманого поранення він загинув на місці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися