Одеситку підозрюють у вбивстві співмешканця

Під час хмільного застілля між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого вона й завдала смертельного удару

Поліцейські затримали 44-річну одеситку за підозрою в умисному вбивстві співмешканця. Жінка вдарила 43-річного чоловіка ріжучим предметом у груди. Від отриманого поранення він загинув на місці.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Вбивство сталося в одному з гуртожитків на вулиці Академіка Корольова. Карету швидкої допомоги викликали сусіди пари. До поліції повідомлення надійшло вже від лікарів.

Правоохоронці встановили, що під час хмільного застілля між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого вона й завдала смертельного удару. Причини сварки зі співмешканцем жінка згадати не змогла. 

З місця події поліцейські вилучили викрутку та ножі. Наразі призначено низку експертиз, зокрема і ту, що встановлять, яким саме предметом чоловіку було спричинене ушкодження.

Жінці повідомили про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин  карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Підозрювана нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі клопочуть щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі 26-річний уродженець Донецької області обікрав колишню дівчину. Проживаючи в її квартир і маючи вільний доступ до речей жінки, молодик через свій гаджет налагодив доступ до платіжної картки й авторизував до свого додатка.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися