Життя нічому не вчить: на Одещині раніше судимого чоловіка викрили у продажі наркотиків

Мешканцю області загрожує до 10 років позбавлення волі

В Одеській області 31-річний чоловік продавав заборонені речовини, а саме канабіс, своїм знайомим. Раніше він був судимий за незаконне зберігання наркотиків без мети збуту. 


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Оперативники спільно зі слідчими задокументували, як правопорушник збував кільком знайомим канабіс, і затримали його в процесуальному порядку. З незаконного обігу правоохоронці вилучили збуті правопорушником наркотики та ті, що залишилися в оселі чоловіка. Наркотичні засоби перевірили за допомогою експрес-тесту і надалі направили на експертизу.

Яке покарання чекає на чоловіка

За наявністю достатньої кількості речових доказів поліцейські повідомили фігуранту про підозру в незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів. Цей злочин передбачений частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває, — йдеться в повідомленні. 

Також “Коментарі” писали, що за останній час правоохоронці Одеси вилучили наркотики у трьох місцевих мешканців. У однієї з них - 41-річної жінки — вилучили дві згортки метадону. У другого фігуранта, 51-річного чоловіка, поліція вилучила більше пів кілограма канабісу. Третій фігурант, 41-річний одесит, засіяв свою земельну ділянку насінням конопель.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися