На Одещині викрили наркозлочинців, які самостійно вирощували заборонене "зілля"

Жінка стверджувала що заборонену речовину знайшла

Поліцейські відправили на лаву підсудних чотирьох мешканців Болградського району за наркозлочини. Троє чоловіків та жінка віком від 42-х до 46-ти років вирощували та продавали "зілля". 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці вилучили у них загалом понад два з половиною кілограми канабісу та декілька десятків кущів конопель.У жінки та двох чоловіків поліцейські вилучили з домоволодінь готовий до вживання наркотичний засіб. Фігурантка стверджує, що заборонену речовину знайшла, а чоловіки – що виготовили власноруч із вирощених конопель. Ще один "бізнесмен" виростив коноплі, зібрав частину врожаю і лише зібрався виготовляти із нього канабіс, але не встиг.

Зі слів правопорушників, заборонене зілля їм потрібне було для власних потреб. Його поліцейські скерували на дослідження, а після  висунули кожному звинувачення. 


Тепер їм загрожує покарання у вигляді штрафу від 17 – 51 тисячі гривень, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області 31-річний чоловік продавав заборонені речовини, а саме канабіс, своїм знайомим. Раніше він був судимий за незаконне зберігання наркотиків без мети збуту. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися