Розбійний напад на Одещині: правоохоронці затримали зловмисника

Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення

Наприкінці лютого в Березівці зловмисник увірвався до будинку жінки через незачинені двері. 38-річний підозрюваний був неодноразово судимим за розбійні напади.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Житель Березівського району побив жінку до стану втрати свідомості та відібрав у неї гроші та майно, завдавши матеріального збитку на більш ніж сім тисяч гривень. Потім злочинець втік і позбувся речових доказів, що ускладнило пошуки правоохоронців.


Проте, за вжитими правоохоронцями заходами, вдалося встановити особу нападника. Виявилося, що він мешкав у обласному центрі, і маючи лише невелику зачіпку, поліцейські відновили маршрут його пересування та затримали чоловіка за допомогою спецпідрозділу "КОРД".


Яке покарання чекає нападника


Правоохоронці повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.


Нагадаємо, що в одному з кінотеатрів Одеси стався напад, під час якого зловмисник погрожуючи пістолетом, відібрав у потерпілого смартфон. Після злочину нападник втік.


Також “Коментарі” писали, що 51-річну громадянку іноземної держави, зловмисники зв’язали та відібрали у неї 10 тисяч доларів США та 460 тисяч гривень. Інцидент стався на одному з промтоварних  ринків Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися