В Одесі затримали чоловіка, який вимагав гроші у матері призовника

Жінка сплатила гроші, а той продовжив вимагати ще

Правоохоронці затримали жителя Одеси, який вимагав гроші у матері призовника. Чоловік погрожував жінці, що хлопця відправлять служити в "гарячу точку". 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

46-річний правопорушник у кілька етапів отримував від жінки 8 тисяч доларів. Поліцейські затримали його "на гарячому" після одержання чергового траншу розміром тисяча доларів.

Встановлено, що одесит, познайомившись зі співмістянкою і дізнавшись, що у неї є молодий син, під виглядом військовослужбовця почав вимагати у неї гроші, пригрозивши в разі несплати направити хлопця на проходження військової служби. Жінка сплатила гроші, а той продовжив вимагати ще. Врешті про "військовослужбовця" потерпіла повідомила правоохоронцям.

Поліцейські вилучили у нього гроші, а також мобільний телефон, велику кількість сім-карт, чорнові записи та дві одиниці зброї з набоями. Її скерували на проведення експертного дослідження.

На підставі зібраних доказів йому повідомили про підозру у вимаганні передачі чужого майна з погрозою насильства над близькими родичами потерпілої. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. 

Нині правоохоронці помістили чоловіка до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що наприкінці лютого в Березівці зловмисник увірвався до будинку жінки через незачинені двері. 38-річний підозрюваний був неодноразово судимим за розбійні напади.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися