На Одещині підпалювачів-невдах затримали правоохоронці

Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення

Злочин стався в одному з сіл Ізмаїльського району Одеської області. 20-річний зловмисник у змові зі ще кількома людьми підпалили каністру з легкозаймистою речовиною і перекинули її через паркан з метою підпалу будинку. Однак, вогонь швидко загас і не завдав ніякої шкоди.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


Після закінчення злочину, зловмисники намагалися втекти на автомобілі, але у них закінчилось пальне. Покинувши автомобіль, вони продовжили свій шлях пішки до сусіднього села. Але злочин не залишився непоміченим, і поліцейські затримали їх того ж дня.


Яке покарання чекає на підпалювачів


Після проведення низки експертних досліджень та інших слідчих заходів, поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили молодому чоловіку про підозру в закінченому замаху на умисне знищення чужого майна, вчиненому шляхом підпалу, за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Матеріали щодо інших учасників злочину виділені слідством в окреме провадження, — розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Андрій Мащенко.


Також “Коментарі” писали, що за останній час правоохоронці Одеси вилучили наркотики у трьох місцевих мешканців. У однієї з них - 41-річної жінки — вилучили дві згортки метадону. У другого фігуранта, 51-річного чоловіка, поліція вилучила більше пів кілограма канабісу. Третій фігурант, 41-річний одесит, засіяв свою земельну ділянку насінням конопель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися