Послуги “сантехніка” за 10 тисяч доларів: в Одесі затримали крадія

Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення

У Одесі був зафіксований випадок крадіжки з квартири. Поліція отримала повідомлення від мешканки, що її квартира була пограбована на більше ніж 6 тисяч доларів США та цінностей на суму близько 200,000 гривень.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


Встановлено, що зловмисник привернув увагу старої жінки та під виглядом сусіда заявив про несправність труби в будинку, яку слід виправити. Представившись фахівцем в сантехніці, він непомітно викрав гроші та коштовності зі сховку у квартирі. Після отримання прикмет зловмисника, працівники поліції вийшли на його слід. Їм вдалося встановити особу та місцеперебування злочинця впродовж години. 44-річного уродженця Донеччини, який кілька місяців тому переїхав до Одеси, було затримано у центрі міста, коли він витрачав викрадені гроші на брендові гаджети.


Яке покарання чекає на чоловіка


Правоохоронці вилучили викрадені гроші та частину коштовностей. Місцеперебування ще частини викраденого майна поліцейськими встановлюється. За наявністю достатніх речових доказів, які зібрали правоохоронці, зловмиснику було повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 КК України яка карається позбавленням волі на строк від пʼяти до восьми років.


Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці автомобіля. За даними поліції, злодій напідпитку незаконно заволодів "ВАЗ 2106", припаркованим біля воріт приватного домоволодіння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися