На Одещині прикордонники зупинили автомобіль із "сюрпризом"

Виявлений вантаж передали представникам поліції

Прикордонники Подільського загону на околиці Кодими зупинили автомобіль Volkswagen із "сюрпризом" всередині. За кермом перебував 38-річний місцевий житель.

Про це повідомляє Подільський прикордонний загін.

Під час огляду автомобіля на задньому сидінні та в багажнику виявили 7,5 тис. пачок  сигарет різних виробників без марок акцизного збору. Документів на товар у водія не було. 

З’ясувалось, що тютюнові вироби чоловік придбав через Інтернет. Отримав замовлення в одній з логістичних компаній Балти та віз до Кодими, щоб реалізувати їх на місцевих ринках. Попередня сума виявленого товару склала близько 370 тис. гривень.

Порушника та вантаж передано представникам Національної поліції для прийняття правового рішення, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР)  у співпраці з керівництвом Державної податкової служби виявили масштабну схему продажу нелегальних цигарок, що діяла по всій території України. Вони з'ясували, що до злочинних дій причетні керівники податкової обласного рівня, які прикривали незаконний бізнес.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися