Образився на дружину: на Одещині чоловік підпалив майно "колишнього" жінки

Під час підпалу він перебував "під наркотиками"

Тримаючи образу на дружину, житель Шабо на Одещині підпалив майно її колишнього чоловіка. На щастя, пожежу одразу загасили, не давши їй розповсюдитися.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці повідомили 33-річному "Ромео" про підозру у замаху на умисне пошкодження майна односельця. Чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння, що підтвердила експертиза. Він, дізнавшись про те, що дружина хоче з ним розлучитися, пішов до її колишнього чоловіка. Він вигнав власника маєтку з будинку, пригрозивши сокирою, зачинився в оселі і почав погрожувати все спалити.

Про подію сповістили на спецлінію "102". Поліцейські оперативно прибули на місце  і затримали чоловіка. Він встиг у гаражі облити автомобіль маслянистою рідиною, яку знайшов вдома у потерпілого, та в будинку підпалити його одяг. 

Поліцейські затримали зловмисника в процесуальному порядку. За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 3 статті 15 та частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, - йдеться в повідомленні. 

Йдеться про замах на умисне пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом підпалу. За цей злочин загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. На час досудового розслідування, за клопотанням слідчих, суд помістив чоловіка під варту. Слідство триває.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Львові 83-річний чоловік став жертвою шахрая, який стягнув з нього $20 000. 29-річний одесит зателефонував до пенсіонера та повідомив, що його племінник потребує термінової операції через травми, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися