Смертельне застілля: на Одещині затримано зловмисника який забив літню жінку

Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі

У місті Овідіополь на Одещині сталося жахливе вбивство. Сусідка виявила тіло 65-річної жінки майже через тиждень після того, як її побили у її власному будинку.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


За даними поліції, під час спільного вживання алкогольних напоїв між господинею та її гостем спалахнула сварка. У її розпалі чоловік почав бити жінку та наніс їй серйозні тілесні ушкодження, зокрема, зламавши ребра та грудну клітку. Зловмисник пішов додому нікому не повідомивши про скоєне, та не викликавши "швидку". Жінка померла від отриманих травм. Правоохоронці прибули на місце виклику та швидко знайшли підозрюваного, який виявився приятелем загиблої. Під час невідкладного обшуку в його оселі було вилучено одяг з біологічними слідами, які та інші речові докази поліцейські скерували на експертні дослідження.


Яке покарання чекає за скоєне


За наявністю достатньої доказової бази слідчі під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої, за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що правоохоронці затримали 37-річну жінку підозрювану у вбивстві свого чоловіка. Злочин стався в їхньому будинку ввечері 22 квітня, коли подружжя почало сварку під час вживання алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися