Вбивство через ревнощі: на Одещині правоохоронці затримали жінку

Підозрюваній загрожує до 15 років ув’язнення

Правоохоронці затримали 37-річну жінку підозрювану у вбивстві свого чоловіка. Злочин стався в їхньому будинку ввечері 22 квітня, коли подружжя почало сварку під час вживання алкоголю.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Під час конфлікту жінка нанесла 52-річному чоловікові колото-різану рану ножем, в результаті чого той помер до прибуття медиків. Правоохоронці отримали повідомлення від сусідки пари, яка зателефонувала на лінію "швидкої" та поліції. На місці події слідчі вилучили речові докази та затримали підозрювану в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За її словами все сталося через ревнощі чоловіка.


Яке покарання чекає на жінку


Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Наразі триває слідство, але вже вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для підозрюваної.


Також “Коментарі” писали, що поліцейські затримали 44-річну одеситку за підозрою в умисному вбивстві співмешканця. Жінка вдарила 43-річного чоловіка ріжучим предметом у груди. Від отриманого поранення він загинув на місці.


Нагадаємо, що за підозрою у вбивстві 38-річного чоловіка з Бахмута правоохоронці затримали 27-річного одесита. Інцидент стався 13 квітня, коли приятелі, які випивали разом, почали сваритись, а потім суперечку перервали два удари  ножем у живіт та шию.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися