На Одещині відправили на лаву підсудних "наркоаграрія": яке "зілля" він вирощував

Поліцейські вилучили майже 200 кущів наркотичної рослини.

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за незаконний посів та вирощування конопель. Правоохоронці знайшли в його будинку  плантацію наркомістких рослин. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Викрили 56-річного жителя Успенівської територіальної громади. Поліцейські провели  обшук у його домоволодінні і вилучили майже 200 кущів наркотичної рослини. Чоловік зізнався, що, висіявши і проростивши насіння конопель у горщиках, висадив сходи на присадибній ділянці і ретельно доглядав за ними, поливаючи, підживлюючи та прополюючи. Врожай планував зібрати для власних потреб. 

Вилучене зілля поліцейські направили на експертизу, яка підтвердила його наркотичний вміст. 

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими під час досудового розслідування, слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незаконному посіві та незаконному вирощуванні конопель у кількості від п’ятдесяти і більше рослин. Цей злочин передбачений частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України і карається позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду, який і визначить покарання фігуранту, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що управління карного розшуку ГУНП в Одеській області викрило злочинне угруповання, яке займалося протиправною діяльністю з метою збагачення. Чоловіки збували наркотичні засоби та зброю.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися