Російському актору, який знімався у серіалі про Одесу, СБУ повідомила про підозру

Він неодноразово виступав на підтримку окупантів

СБУ повідомила про підозру російському актору-пропагандисту Володимиру Машкову, який закликав до знищення України. Він публічно виправдовує збройну агресію рф.

Про це повідомляє СБУ. 

Пропагандист входить до найближчого оточення вищого військово-політичного керівництва країни-агресора. Після початку повномасштабного вторгнення він неодноразово виступав на підтримку окупантів під час масових заходів за участю путіна.

Також на власному Телеграм-каналі та персональній сторінці в Інстаграм із загальною аудиторією понад 200 тис. підписників Машков регулярно героїзує воєнні злочини рашистів. У своїх численних інтерв’ю та виступах в ефірах центральних російських каналів він закликав до "приєднання" Донецької, Луганської, Херсонської і Запорізької областей України до складу рф.

Крім того, Машков незаконно приїздив до тимчасово окупованих Криму та східних районів України для участі у пропагандистських заходах на підтримку агресивної війни проти нашої держави.

Наразі зловмисник перебуває на території рф. Тривають комплексні заходи для притягнення його до відповідальності за злочини проти нашої держави.

Нагадаємо, одеситам Володимир Машков відомий завдяки ролі міліціонера Давида Гоцмана у серіалі 2007 року "Ліквідація", дія якого відбувається у повоєнній Одесі.

Також "Коментарі" писали, що після тривалого слідства мешканець Одеси був засуджений за державну зраду, згідно зі статтею 111 частини 2 Кримінального кодексу України. Обвинувачення з підтриманням прокурорів довели вину чоловіка, який був прихильником РФ та надавав інформацію для спецслужб країни-агресора.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися